Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to TerraFirmaCraft Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Dries007

      ATTENTION Forum Database Breach   03/04/2019

      There has been a breach of our database. Please make sure you change your password (use a password manager, like Lastpass).
      If you used this password anywhere else, change that too! The passwords themselves are stored hashed, but may old accounts still had old, insecure (by today's standards) hashes from back when they where created. This means they can be "cracked" more easily. Other leaked information includes: email, IP, account name.
      I'm trying my best to find out more and keep everyone up to date. Discord (http://invite.gg/TerraFirmaCraft) is the best option for up to date news and questions. I'm sorry for this, but the damage has been done. All I can do is try to make sure it doesn't happen again.
    • Claycorp

      This forum is now READ ONLY!   01/20/2020

      As of this post and forever into the future this forum has been put into READ ONLY MODE. There will be no new posts! A replacement is coming SoonTM . If you wish to stay up-to-date on whats going on or post your content. Please use the Discord or Sub-Reddit until the new forums are running.

      Any questions or comments can be directed to Claycorp on either platform.

Joriom

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Joriom

  • Rank
    Freshly Spawned
  • Birthday 08/17/1989

Contact Methods

  • Website URL http://www.joriom.pl

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Warsaw, Poland
  • Interests none of yours
  1. It would be nice if next time you attached fixed cfg file and tell exactly where to put it. Not everyone is good with that stuff and thats tideous as well.
  2. From what i noticed placing any block like dirt (standard one, not entity, vithout special metadata like container, etc) in space affected fixed that spot. I wonder if torch would do. I'll test it if I find any more of those. Also I'm not sure if that was only "fuel sand". As I've reported before I've encoutered this problem while digging charcoal pit like 10-20 blocks from water source, above sea level. I'll post if I find out anything more.
  3. I didn't even bother installing: ModTweaker(ModTweaker-1.7.X-0.5.jar)As it has 1.7.x in its name. Works fine for me without it, lol. So, not the bug reports: since beggining I've had hind of a strange bug. I'm not sure if its client or server side. First I noticed it by not being able to tile SOME grass blocks into farmland (around 10-20% of them, randomly distributed). Next time I tried to tile them (after next login few hours later) most of them worked fine - still not every one. Than after digging a charcoal pit i could not use firestarter in one specific place nor put log pile there - not like action & revert but rather like no action at all. It would not even try doing stuff in that place. I managed to "fix" that spot by placing dirt there and digging it again. Same thing happended to me in few more spots. Some were oryginaly air blocks so I don't think thats something related to breaking blocks not registering.Whenever server has 0 players on and I try to enter after longer absence it does not allow me to connect with message: "Server just starting. Try again later." or something like that. Second time I try i get "End of stream" or it connects me (seems to be random).Crops seem not to grow as they should have or client time desyncs. I've planted mine late spring/early summer and some were already there (other player planted them before). Now my client tells me its early winter and they're still in 1st/2nd stage of growth. I'm not sure how TFC keeps track of plants progress (chink loading? last update metadata?) but it seems they grow waaay to slow, only when player is around or I have the time wrong. Also they don't pop up from the ground even though its winter. At least thats what my client tells me. It also seems to be way to hot for winter so...Other explanation would be time goes slower on the server and my client got desync. I've seen that before on other server for a player who changed his year lenght for singleplayer world. Do I need to adjust some values? Like year lenght in my config files?Some zombies (probably other mobs) seem to go crazy and walk half way underground and can hit me from more blocks away then they're supposed to. I would love to put the blame on 450-650 ms ping I got on your server (Europe->States) but I'm often playing other servers with pings between 300 & 700 and I don't observer such behaviour.
  4. You should really set up TeamSpeak/other voice communicator server/website chatroom where you are online during reboots so testers know whats going on in realtime insteaf of post-event feed on forum.