Content: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Background: Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Pattern: Blank Waves Notes Sharp Wood Rockface Leather Honey Vertical Triangles
Welcome to TerraFirmaCraft Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Dries007

      Server Move   09/13/18

      I (Dries007) have recently taken over as main developer and server admin. This involved moving servers to reduce cost. It's likely there will be some more downtime in the future but most  things should be sorted by now. This forum is in dire need of replacement as the software is quite old and can't be easily updated. If you wish to discuss or stay updated, join our discord: https://invite.gg/terrafirmacraft. The forum will remain available to read, but will be locked in the future, when a new system is setup. The forum and wiki are now ad free. If you'd like to contribute to keeping it that way, you can do so via paypal or patreon.
Lavos5181

[Solved] Mod Pack crashing

8 posts in this topic

This modpack that I have been playing has had some of it's mods update. I updated TFC and mods. It did have enviromine but saw that it was crashing. Took it out then started the game up. When I make the world it loads it but before i am even placed in it it crashes. Any time I try to start the world up it immediately crashes

 

Here is my crash report

http://pastebin.com/YErCwSKw

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like an issue with liteloader or a liteloader mod.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

How did you install liteloader? Also, this looks like a crash report from a server, did you make sure to remove all of the client-only mods? Installing client-only mods on a server is going to cause it to crash.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried using the modpack without the lite loader mod and lite loader and it does the same exact thing and its a single payer world gets to the point right before you would be in the world.

 

this is the crash report without liteloader or the lite loader mod

http://pastebin.com/2Rcw4Jmp

Edited by Lavos5181
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the vanilla launcher, or something else? A quick google of the error says it might be a conflict between MultiMC and Optifine, and that the solution is to uninstall Optifine or update to at least Optifine B6 since you are currently using an outdated version.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes i was using the vanilla MC launcher and ill try that when im able to

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now